Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Τα λεφτά γι αυτούς, η θηλιά για μας!
Πάντα ο άνθρωπος αναρωτιόταν: υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;
Και τώρα που μπορούμε εκ του ασφαλούς να παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει, να το νέο ερώτημα που εμφανίστηκε: Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
Γιατί με τέτοια μέτρα που επιτρέπουμε να μας επιβάλλουν νομίζω εκτός από τη ζωή απωλέσαμε και την αξιοπρέπειά μας σαν άνθρωποι.
Τα όντα αυτά που μας κυβερνούν μας θεωρούν τελείως ζώα. Γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ακόμα κι αν παραχωρήσουν την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους αμετάκλητα και άνευ όρων ή όσα προνόμια και να τους δώσουν, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση πάλι οι ίδιοι θα βγουν! Αυτό το έχουν καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια και μόνο ο «έλληνας» ψηφοφόρος δεν το έχει αντιληφθεί! Πειραματίζεται συνεχώς ανάμεσα στους δυο πρώτους και τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Η μνήμη του δεν ξεπερνά τα δυο τρία χρόνια και συνεχώς επιστέφει στα παλιά ελπίζοντας ότι μετά την τελευταία ήττα όλα θα έχουν αλλάξει!
Τον δικομματισμό αυτόν τον έχει πληρώσει τόσο ακριβά κι όμως δεν λέει να το αντιληφθεί, υποθηκεύοντας συνεχώς το μέλλον των παιδιών του!
Μεθαύριο για παράδειγμα προγραμματίστηκε γενική απεργία. Ποιοι θα απεργήσουν;
Όχι πάντως αυτοί που ψηφίζουν τους δυνάστες τους.
Ξέρετε με ποια δικαιολογία;
Έχουν οικονομικές δυσκολίες και σκέφτονται το 50ρι που θα χάσουν!
Τα χιλιάρικα που τους παίρνουν με την επιβολή των εξουθενωτικών μέτρων δεν τα υπολογίζουν! Αυτά θα φανούν τον άλλο χρόνο όταν φτιάχνοντας την οικονομική τους δήλωση κάνουν την σύγκριση με το πέρσι! Τόσο φτάνει η μνήμη και ύστερα αρχίζουν τους αφορισμούς που κρατάνε μέχρι λίγο πριν την κάλπη.
Φυλάνε τα κέρματα στο τσεπάκι και τους παίρνουν τα χιλιάρικα από την κωλότσεπη!
Σήμερα για παράδειγμα που ανακοινώνονται τα μέτρα, ούτε που θα το πάρουν είδηση. Θα πίνουν αμέριμνοι το καφεδάκι τους σε κάποια καφετέρια απορώντας και οι ίδιοι γιατί ακρίβυνε τόσο ο καφές!
Τόσο κρετίνοι!
Μου θυμίζουν τα σπουργίτια που κελαηδούν αμέριμνα, καθισμένα στα καλώδια του ΟΤΕ, όταν αυτά λένε ότι όλα τα σπουργίτια πρέπει να πεθάνουν!

Δείτε προσεχτικά τα δυο πιο κάτω video για να αντιληφθείτε τον ξεπεσμό της οικονομικής μας συμφωνίας με τους ξένους, για να αντιληφθείτε τα σαΐνια που βγάλαμε τελευταία!
Η Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης δυστυχώς είναι άγνωστη ακόμα και στα στελέχη της κυβέρνησης! Κατά την γνώμη μου ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία!
Έχω την εντύπωση ότι σ’ αυτόν τον αγνώμονα λαό, που από τα ελληνικά ιδεώδη μακράν απέχει, τέτοιοι ηγέτες του άξιζαν και τέτοιους κατάφερε να αποκτήσει. Ακόμα κι αν θα ξαναψήφιζε, να ξέρετε, πάλι αυτούς θα εξέλεγε!
Δοξάστε τους!




Δείτε τα video

Εξαπάτησαν Βουλή και Λαό (2/2)

Πίνακας Ανακοινώσεων

Για φιλοσοφικά θέματα που άπτονται των θρησκειών ή άλλων δεισιδαιμονιών αλλοτριώνοντας τον άνθρωπο διαβάστε
«Η Αθεΐα είναι Αρετή»


Οι Επικούρειοι φίλοι ας μην αμελούν μια επίσκεψη στο blog που έγινε προς τιμή του μεγάλου μας φιλόσοφου.

Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επιστημονική Φαντασία

Ιστορία Φιλοσοφίας

Ιστορία Φιλοσοφίας
Οι Φιλοσοφικές Σχολές της Αρχα'ιας Ελλάδας σελ. 320 Εκδόσεις Ενάλιος

Θρησκειολογία

Θρησκειολογία
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ σελ. 608 Εκδόσεις Ενάλιος

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (μυθιστόρημα 348 σελίδες)